Rendelésről

Webáruházunkban saját termesztésből kézzel készített termékeink bemutatásával foglalkozik. Az oldal nem hagyományos webshopként üzemel, inkább egy online termékkatalógushoz hasonlítható. Rendelése beérkezése után, visszaigazoló e-mailt küldünk az Ön által megadott címre. Kérdés esetén e-mailben vagy telefonon érdeklődjön.

A termékek mellett feltüntetett bruttó árak tartalmazzák a törvényben meghatározott általános forgalmi adó (ÁFA) összegét. A házhoz szállítás a MPL futárszolgálat végzi. A megrendelővel előre egyeztetve csomagküldő szolgálattal vagy futárszolgálattal kerül sor a szállításra.

Vásárlás, rendelés
A webáruházban történő vásárlás során a kívánt termékeket a „kosarába” kell elhelyezni. Adatlap kitöltése előtt az adatlap felett megjelenik a vásárlás végösszege. A házhoz szállított megrendelés ellenértékének és a házhoz szállítás díjának kiegyenlítése a házhoz szállítás időpontjában (a megrendelés átvételekor) esedékes. Vásárlásra (érvényes rendelésre) csak egy e-amil címmre van szükség. Megrendelés feladására csak a szállítási és számlázási adatainak megadásával kerülhet sor.

A szállítási díj minden esetben a megrendelt termék árán felül értendő!

Szállítási díjaink:
-Utánvétes rendelés esetén 1500 Ft
-Előre utalásos rendelés esetén 1000 Ft

Webshopunkban történő megrendelése mindaddig nem minősül véglegesnek, míg kollégáink nem egyeztettek Önnel. Megrendelését kizárólag ezt követően tudjuk teljesíteni!

Általános visszaigazolási határidő: 1 munkanap

Telefon: +36(30)185-94-91 | E-mail: hello@chillkoss.hu

Bankszámlaszám: Kiss Dávid József
1040 2908 8676 7869 5767 1005