Bemutatkozás

A bodajki chilifarm szeretettel várja Önt, saját termesztésből kézzel készített termékeivel. 100% magyar termékek: chili szószok, paprika őrlemények, savanyúságok, különleges csípős édességek, sós különlegeségek és chili cseppekkel várja ínyenc vásárlókat.

Minden termékünk színezék és ízfokozó mentes.

2013-ban kezdtem tanulmányozni és kisérletezni a különbőző chili fajták termesztésével, az azóta eltelt idő alatt, autódidakta módon sajátítottam el a chili termesztés rejtelmeit.

2018-ra értük el ezt a tudást ,hogy megfelelő körülményeket biztosítsunk egy saját márka megteremtéséhez, így született meg a ChillKoss Chili.

Kis kertben, nagy ízek, a bodajki Chilifarm egy valódi családi együttműködés keretein belül működő kistermelői vállalkozás, ahol a termesztés, a feldolgozás és az értékesítés is házon belül zajlik.

Saját termesztésből készült termékeink feldolgozása során nagy figyelmet fordítunk a minőségre, minden termékünk színezék és ízfokozó mentes. Ha szereti a chilit, ne keresgéljen tovább, nézze meg termékeinket a ChillKoss webáruházban.

Üdvözlettel, Kiss Dávid (őstermelő)


Lepje meg szeretteit 100%-ig magyar termékekkel!ChillKoss - A bodajki chilifarmChillKoss - A bodajki chilifarm

A bodajki chilifarm szeretettel várja Önt, saját termesztésből kézzel készített termékeivel.